5 Aralık 2010 Pazar

kim severdi seni benim gibi böyle...

Kimi özlediğimi bile bilmezden gelmeye başladığım şu günlerde içimi yeni sıkıntılar kaplamakta. Ufukta yeni ayrılışlar, yeni vazgeçişler, yeni özlemler var gibi gözüküyor… Özlediğim bir sese ihtiyaç duyuyorum. Ama o telefon hiç calmıyacak adım gibi biliyorum. Her şeyin bu kadar imkansız olduğu şu hayatımda kılımı bile kıpırdatmıyorum olmasını istediğim birşeyler için. Bunun adı ne gurur ne umursamamazlık. Hep başkalarını düşünmekten yorulmuşluk. Düşünülmek istiyorum artık. Keşke dedikleri gibi hersey karşılıklı olabilseydi şu hayatta. Sevilmenin, düşünmenin, üzülmenin… bi karşılığı olabilseydi. Ama yok. Hiç bir şeyin karşılığı yok. Zaten artık kimse de birsey beklemeden sever olmuş göze alır olmuş fedakârlıklar yapabilir olmuş. Onun için hep yalnız üzülmüş birileri. Aynı duyguları paylaşan bi sürü insan olmasına rağmen hepimiz çok yalnızız. Çok garip işte.
Tamam tamam, uzun lafın kısası sensizlik diz boyu oldu buralarda. Ne kadar şaçmalasamda işin özü bu…

7 yorum:

  1. Ne yazdırır insana böyle yalnızlık mı

    YanıtlaSil
  2. sadece yanlızlık degil . özlem mutsuzluk umutsuzluk :) hepsi bir arada bu günlerde . umarım bunaltmamısımdır kendi yanlızlıgımla.

    YanıtlaSil
  3. Eğer şuan yaşıyorsanız umudlu olduğunuz anlamına gelir. Eğer zerre kadar umudunuz varsa mutlu olmaya hak kazanıyorsunuz demektir. Bazıları elindeki pırlantayı koruyamaz. Biz onlara avanak da deriz. Değerli pırlantalar önce kalpte saklanır.

    YanıtlaSil
  4. benim yazdıgım yazıdaki mutsuzluk ve umutsuzlukdan bahsettim hayatımdaki degil :)anlık hislerimle yada ogunki halimla yazılmıstır

    YanıtlaSil
  5. Bir anlık med cezir gibi gel gitlerdir bu. Hepimiz gaün içinde yaşarız. O zaman ya denize bakarım ben. Ya gökyüzüne yada güzel manzaralara.

    YanıtlaSil
  6. Ufukta birgün güzel şeyler görmeyi umut etmeyi umut ederiz umarım bir gün:)

    Umut yoksunu olduğum nasıl da anlaşılıyor değil mi..:)

    YanıtlaSil
  7. Mehmet Akif Bebeğin ziyaretçisi yine geldi.
    Fakat pencere camı kapalı olduğu için, camda nöbet bekledi. Bebek ile kedi arasındaki garip iletişim onların arasında derin bir arkadaşlığı simgeliyordu.
    (Resmi tıklayarak gerçek boyutunda görebilirsiniz.)

    http://mefkuremiz.blogspot.com/

    Gerçek öyküyü okumak için bir önceki kayıttaki "Bir anne, bir bebek, bir de kedicik" adlı yazıyı da okumalısınız.

    YanıtlaSil